[metaslider id="321"]

Rustige plek voor een energieke trainings- of werkdag

Deze ruimte ligt aan de achterkant van ons gebouw en is daarom erg geschikt voor bijvoorbeeld een training. Door de grote ramen heb je volop daglicht en er is genoeg ruimte om in groepjes te werken.

Kenmerken van deze ruimte

• 10 tot 28 personen
• Groot LCD scherm
• Nespresso Professional
• Diverse opstellingen mogelijk
• Afmeting: 8,50 x 6,50 meter

Mogelijke opstellingen

Theater

40 personen

Blok

24 personen

Kring

26 personen

U-vorm

14 personen

Uitstekend bereikbaar met auto en openbaar vervoer.
Parkeergarage op loopafstand.
Vind de locatie op Google Maps

Arrangementen

Tijdens je vergadering word je bij Turf goed verzorgd. Koffie, thee, frisdrank en water staan voor je klaar in de ruimte. Uiteraard zijn er verschillende mogelijkheden voor een ontspannen lunch in het grand café op de begane grond. En wanneer het mooi weer is reserveren we graag een tafel voor je op het gezellige terras. Om je dag compleet te maken kun je kiezen voor verschillende lekkere en gezonde tussendoortjes, bijvoorbeeld een selectie van onze befaamde huisgemaakte taarten, frisse yoghurt met vers fruit of een lekker warm hartig broodje. Wanneer je tijdens je vergadering wilt dineren dan kan dat natuurlijk. We informeren je graag over de verschillende mogelijkheden. Vanzelfsprekend houden wij rekening met diëten of andere wensen van onze gasten.

Meer weten?

Wil je een training of vergadering organiseren en ben je op zoek naar een geschikte ruimte, stuur ons dan een mail of vul het aanvraagformulier in. Wij nemen snel contact op en sturen je graag een vrijblijvende offerte.

Wat vinden gasten van de vergaderruimtes?

Mijn ervaring bij Turf is heel positief! De medewerkers zijn altijd klantvriendelijk en houden zich aan de gemaakte afspraken bij een zakelijk bezoek. De lunch is ook altijd prima geregeld.
Binnen Turf zijn er veel verschillende mogelijkheden en daarom reserveer ik hier graag. Kortom; zeker een aanrader!

Mandy Nijman, Intermaris

Het is erg fijn om te vergaderen bij Turf. Korte lijnen en alles is mogelijk. De ruimtes zijn ruim en licht en van alle gemakken voorzien. Wij – diverse teams van Gemeente Medemblik – vinden het een fijne locatie.

Margaret Bakkum, Gemeente Medemblik

Ik vind de verzorging prima. Fijn dat het gebak in kleine porties verdeeld was! De vergaderruimtes zagen er prima uit. Mooie schermen en rustige kleuren. Heel prettig dat er wieltjes onder de tafels zitten zodat je tijdens een vergadering makkelijk de opstelling kunt aanpassen, ook goede stoelen.

Marianne van der Meulen, Horizon College